Internationalepost

Goedkoper verzenden van internationale post

Internationalepost.info laat uw post naar het buitenland stuk goedkoper bezorgen dan u nu doet via uw frankeermachine. Wij halen uw buitenlandse post gratis af vanaf een order waarden van 25 euro. Uw post wordt net als met de frankeermachine gefrankeerde post bezorgd met een priority overkomstduur in alle landen van de wereld met de plaatselijke postdiensten. De overkomstduur en kwaliteit zijn hetzelfde als uw post gefrankeerd met de frankeermachine want wordt hetzelfde verwerkt door PostNL.

Wat kost post naar het buitenland via PostNL?

Dit is de tekst van PostNL op de site; Hoeveel je betaalt voor je internationale partijenpost hangt af van het formaat, gewicht en totale aantal stuks in je partij. Als zakelijke klant ontvang je al korting vanaf 100 stuks post of meer. Voor partijen met gemengde formaten rekenen we met het gemiddelde gewicht. En wil je tijdschriften naar Belgiƫ versturen? Dan gelden er speciale afspraken voor aantrekkelijke tarieven. En voor buspakjes gelden er andere tarieven. Dus al met al diverse zaken waardoor het steeds duurder wordt om je post naar het buitenland te verzenden.

 

Uw voordeel bij Internationalepost is afhankelijk van het gewicht maar zal liggen tussen de 10-25%.

Voorbeeld van een bedrijf die wekelijks de post opspaart en door ons laat bezorgen binnen de EU. Wij halen hier wekelijks de buitenlandse EU post af van gemiddeld 40 stuks a 55 gram. Het tarief bij PostNL is dan 40 x 3.50 euro. Via Internationalepost is het porto tarief 1.70 euro per stuk . U voordeel per jaar zal ongeveer 2500 euro bedragen.

Hoe werkt het. U geeft de ochtend voor 10.00 uur het aantal door per e-mail en wij komen zelfde dag tussen 10.00 en uw sluitingstijd de post afhalen en om de 2 weken ontvangt u de factuur van uw postzendingen.

Voor vragen bel 035-88 73 856 / 06-128 16 406 of stuur een e-mal naar internationalepost.info

 

Algemene Voorwaarden | 2020 © Internationale post