Internationalepost

Partijenpost mailing Duitsland

 

Heeft u een maling voor Duitsland dan bent u bij Internationale post aan het juiste adres. Wij versturen wekelijks enkele mailings voor onze relaties naar Duitsland.  Wij stemmen met u of uw drukker alles af zodat er achteraf geen toeslagen worden berekend. Want versturen naar Duitsland is niet zo soepel als binnen Nederland. Want de gehele lay out moet aan diverse zaken voldoen. Wij stemmen alles af waaronder port betaald logo/formaat en de adreszone van uw poststuk. Als dat goed is dan laten wij uw mailing afhalen en ongeveer 3- 5 werkdagen later zal deze bezorgd worden in Duitsland.

Door onze kennis en volume hebben we de laagste porto tarieven voor uw mailing naar Duitsland.

Hieronder nog enkele belangrijke zaken voor uw mailing;

  • Formaten zijn standaard en groot. Standaard is goedkoopste oplossing en ligt formaat breedte tussen 90-125 mm en lengte tussen 150-235 mm en is niet zwaarder dan 50 gram. En rechthoek dus geen vierkant
  • Ander formaat groot is formaat breedte tussen 90-250 mm en lengte tussen 140-353 mm en gaat tot 1000 gram.
  • Vanaf 5000 stuks vast tarief en indien minder volgt toeslag per stuk van 15 cent per stuk. Internationale post bekijkt voor u per mailing wat de goedkoopste oplossing is. Want door ervaring weten wij dat je vaak te veel betaald door het niet volledig invullen van de formulieren.
  • Iedere aanvraag laten we beoordelen door de Deutsche post zodat er achteraf geen problemen zijn of toeslagen volgen. Deze beoordeling is meestal binnen een dag geregeld maar kan in uiterste gevallen ook 48 uur duren.
  • Alles kan verzonden worden naar Duitsland via Internationale post en vraag vrijblijvend uw porto tarief aan. Indien u dat wenst maken wij deze ook verzendt gereed via een van onze partners ook tegen de laagste kosten inde markt.

Voor uw porto tarief stuur een e-mail mail@internationalepost.info of bel 06-128 16 406

Algemene Voorwaarden | 2020 © Internationale post